foto1.jpg
foto8.jpg

Over Nice Feet | Gertie Bruinsma

Mijn naam is Gertie Bruinsma, gediplomeerde medisch pedicure. In januari 2007 heb ik mijn Basisdiploma pedicure behaald. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voet en sinds maart 2012 ben ik medische pedicure.

 

Uw voeten verdienen een goede zorg

Uw voeten dragen dagelijks uw maximale lichaamsgewicht. Ze leggen vele kilometers af, nemen de trap, trekken een sprintje etc. Uw voeten krijgen heel wat te verduren en ze worden wel eens vergeten.

Door regelmatig een bezoekje te brengen aan de pedicure houdt u uw voeten in goede conditie en helpt u zo klachten te voorkomen. Het is geen overbodige luxe, uw voeten hebben er baat bij.

Tijdens de pedicurebehandeling maak ik gebruik van de nattechniek methode, dat houdt in dat tijdens het freezen het freesje waar ik mee werk verkoeld wordt door water. Dit geeft een verkoelend effect op de huid. 

 

Medisch pedicure

Als medisch pedicure houd ik, net als de 'gewone' pedicure, mij bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. 

Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Afhankelijk van de klachten van de cliënt voer ik passende specialistische behandelingen uit. Ik ken de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen pas ik antidruktechnieken toe of vervaardig ik ortheses. Ik breng nagelprothesen aan en voer nagelreparaties uit. Om de nagels te reguleren plaats ik nagelbeugels. Ook ben ik op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd.

De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Ik controleer nauwkeurig het resultaat van de behandeling en corrigeer indien nodig. Als medisch pedicure weet ik wanneer ik moet doorverwijzen naar andere disciplines, uiteraard via de desbetreffende huisarts.

Ik  werk volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Ik ben aangesloten bij de branche organisatie Provoet en Procert en ben lid van het H.B.A., wat er voor zorgt dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied.

U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicurebehandeling, deelbehandelingen en cosmetische voetbehandelingen. Ook bent u bij mij aan het juiste adres voor heerlijke en ontspannende voetmassages.

In mijn praktijk staan hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten.

Binnenkort kunt u ook genieten van heerlijke manicurebehandelingen. Verdere informatie volgt nog.

Houdt u regelmatig deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.

  • Behandeling alleen op afspraak!
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar!

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u mij telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Zie hiervoor mijn contactgegevens.

  • Tijdens de behandeling kan ik de telefoon niet aannemen, spreekt u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
  • Mocht u verhinderd zijn voor een afspraak, wilt u dit dan tenminste 24 uur van tevoren doorgeven? Bij niet tijdig afmelden reken ik 50% van de gereserveerde behandeling. 
  • De salon is gevestigd in mijn gezellige blokhut op de begane grond, ook goed bereikbaar voor minder validen.
  • Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.


Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

 

Ik ben lid van branchevereniging ProVoet en ik sta geregistreerd in het ProCert kwaliteitsregister.

top