foto9.jpg
foto4.jpg

Over Nice Feet | Gertie Bruinsma

Mijn naam is Gertie Bruinsma, gediplomeerde medisch pedicure. In januari 2007 heb ik mijn Basisdiploma pedicure behaald. Later heb ik mij gespecialiseerd in de diabetische en reumatische voet en sinds maart 2012 ben ik medische pedicure.

 

Uw basis voor goede zorg

Uw dagelijkse dagelijkse Ze leggen vele kilometers af, nemen de trap, trekken een sprintje etc. Uw voeten krijgen heel wat te verduren en ze worden wel eens vergeten.

Door regelmatig een bezoekje te brengen aan de pedicure houdt u uw voeten in goede conditie en helpt u om klachten te voorkomen. Het is geen overbodige luxe, uw voeten hebben baat bij.

Tijdens de pedicurebehandeling maak ik gebruik van de nattechniek methode, dat houd in dat tijdens het freezen het freesje waar ik mee werk wordt door water. Dit geeft een koelend effect op de huid. 

 

Medische Pedicure

Als medische pedicure houd ik, net als de 'gewone' pedicure, mij bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. 

Daarnaast voer ik als medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, met tien gevolgen van een ziekte oa diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken (oa ouderdom, verwaarlozing) een risico aanwezig is op complicaties.

afhankelijk van de klachten van de cliënt voer ik passende specialistische behandelingen uit. Ik ken de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen pas ik antidruktechnieken toe of vervaardig ik ortheses. Ik breng nagelprothesen aan en voer nagelreparaties uit. Om de nagels beugel te plaats ik nagels. Ook ben ik op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd.

De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. Ik resultaat het resultaat van de behandeling en corrigeer indien nodig. Als medische pedicure weet ik wanneer ik moet doorverwijzen naar andere disciplines, natuurlijk via de bron.

Ik werk volgens richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet doorgestuurd naar de (behandelend) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Ik ben aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en Procert en ben lid van het HBA, water er voor zorgt dat ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedicuregebied.

U kunt bij mij terecht voor een volledige pedicurebehandeling, deelbehandelingen en behandeling voetbehandelingen. Ook bent u bij mij aan het juiste adres voor heerlijke en ontspannende voetmassages.

In mijn praktijk staan hygiëne, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten.

 

  • Behandeling alleen op afspraak!
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar!

Voor het maken van een afspraak voor meer informatie, kunt u telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Zie hiervoor mijn contactgegevens.

  • Tijdens de kan ik de telefoon niet aannemen, spreekt u dan alstublieft naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
  • Mocht u verhinderd zijn voor een afspraak, wilt u dit dan 24 uur van doorgeven? Bij niet tijdig afmelden reken ik 50% van de gereserveerde behandeling. 
  • De salon is gevestigd op de begane grond, ook goed bereikbaar voor minder validen.
  • Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.


Ik hoop u te mogen ontvangen in mijn salon

 

Ik ben lid van branchevereniging ProVoet en ik sta geregistreerd in het ProCert kwaliteitsregister.

top