Provoet pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch iedere dag gebruiken! Voeten staan als eerste 's ochtends voor u op en gaan als laatste voor u naar bed. Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten goed voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

 

Wat doet een pedicure precies?

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak.

 

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

 ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

Gediplomeerde leden van ProVoet voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord en op hun website. 

Zie: www.provoet.nl 

 

Procert is de branchevereniging van de pedicures in Nederland. ( KRP  Kwaliteitsregister Pedicures)

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit.

top